Zařízení & příslušenství
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů černé čočky beluga
-
1000 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
5 snítek čerstvé petržele, jen lístky5 snítek čerstvého koriandru jen lístky
-
30 gramů červené cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
40 gramů bílého vinného octa
-
50 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
1 čajová lžička medu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 granátové jablko vyloupaná jadérka (cca 100 gramů)
-
100 gramů uzeného lososa100 gramů uzeného pstruha
-
100 gramů bílého chřestu konzervovaného, scezeného, na kousky (2 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buď fit!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Profiterolky s hráškovým krémem
2hod.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min.
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.